Llenties al curry
Categoria:
Llegums i verdures
Típica de: Índia
Dieta: vegetariana
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 500 gr de Llenties "pardines" crues.
- 2 Pastanagues.
- 1/2 Carabassó.
- 1 Ceba grossa.
- 2 alls.
- Fulles de coriandre
- 200 gr tomàquet triturat cru.
- 400 ml de llet de coco.
- 2 cullerades de postre de curry
- 1 cullerada de postre de gingebre.
- 1 cullerada de postre de comí.
- 1 litre d'aigua.
- Sal i oli d'oliva.
4 racions
Elaboració
En una olla, sofregim la ceba esmicolada uns 5 minuts, fins que estigui transparent. Afegim el tomàquet, el curry, gingebre i comí.
Deixem coure uns 3 minuts. Afegim les pastanagues i carabassó tallats a trossos. Deixem coure remenant bé, 3 minuts més i tirem les llenties, i tot seguit la llet de coco.
Deixem que les llenties agafin el gust, remenant uns tres minuts, i afegim 1 litre d'aigua. Posem punt de sal, i quan bulli, abaixem a foc mig, i deixem coure entre 45-50 minuts depèn del tipus de llentia. Afegim les fulles de coriandre per sobre. Si cal, afegim una mica d'aigua cap al final de la cocció.
1h 10min
Notes
El curry, es pot posar normal o picant. Jo hi poso el curry korma.Si agrada més picant es pot afegir
curry picant, o un bitxo esmicolat. Es pot posar altres verdures diferents (pebrot, esberginia, coliflor, etc...)
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3542 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.