Maionesa de l'amiga Antònia
Categoria:
Salses
Tipus de plat: Salsa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- Dues tasses mida cafè d'oli de gira-sol.
- Una tassa mida cafè de llet.
- Un polsim de sal.
- Un all trinxat (opcional).
4 racions
Elaboració
Posaem els ingredients en un pot, i amb la batedora manual, la posarem baix de tot fins que comenci a espessir.
Lentament, pujarem la batedora, per tal de mesclar bé els ingredients.
Ho deixarem a la nevera fins fer-la servir.
5min
Notes
És una maionesa que aguanta uns dies més a la nevera que si hi posem ou.
Podem fer el mateix, però amb all,i queda com un allioli. Hi podem ficar colorant, perquè no quedi tant blanca.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1078 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.