Carxofes al punt
Categoria:
Llegums i verdures
Recepta per microones
Típica de: Catalunya
Estació: hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Vuit carxofes mitjanes, un polsim de pebre vermell, un gra d'all, sal, aigua i oli d'oliva verge.
4 racions
Utensilis
Safata de forn.
Elaboració
Treurem algunes fulles de les carxofes, i els tallarem la tija veient que es puguin aguantar en una safata.
Les picarem per tal que quedin una mica obertes del mig.
Posarem dins els cors el pebre vermell, una mica d'all molt trinxadet, la sal i l'oli.
Les posarem al microones amb una mica d'aigua al fons de la safata durant uns deu minuts i llestes per a menjar!
15min
Notes
Es presenten amb la mateixa safata. És un plat molt fàcil de fer, i sense calories.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2026 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.