Pa amb xocolata, oli, sal i pebre
Categoria:
Postres i dolços
Recepta per microones
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 1 llesca de pa torrat
- oli d'oliva
- xocolata negre
- sal maldon
- pebre mòlta
1 racions
Elaboració
Torrem la llesca de pa al nostre gust.
La suquem amb oli. A sobre hi posem un tros de xocolata negra.
1 minut al microones a potència màxima.
Acabem d'escampar la xocolata.
Ho amanim amb sal maldon i pebre mòlta al moment.
2min
Notes
Com podeu veure a mí la xocolata em perd. Encara recordo el dia que vaig veure la pel·lícula "Chocolat" amb la Juliette Binoche i el Johnny Depp. En arribar a casa em vaig fer aquesta
llesca que havia vist fer en un programa de cuina. Podeu creure que desperta el paladar d'una manera excepcional. Fàcil i ràpida.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3464 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.