Xampinyons farcits

Categoria:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • uns xampinyons ben grossos
  • una ceba tendra
  • un all tendre
  • un tros de pebrot vermell
  • una culleradeta de farina
  • 100ccde nata de cuinar
  • Sal i pebre

6 racions

Elaboració

Agafem els xampinyons , els netegem bé i separem el barret del peu.
Agafem els barrets i els posem en una paella amb una mica d'oli i una mica d'aigua a foc ben baixet perquè es facin una mica.
Mentrestant, a la Turbochef o TMX, piquem la ceba i l'all tendre (V3-5-7, 10 segons), hi posem un raig d'oli i ho posem a V1, 10 minuts a 90º.
Pasat aquest temps afegir-hi el pebrot (V-3-5-7, 5 segons) i deixar-ho 10 minuts més a V1 a 90º. Posar-hi sal i pebre.
A V1, a 90º agfegir pel forat de la tapa la farina i després la nata, deixar-ho un parell de minuts més. Abans de treure-ho pujar la velocitat uns segons a V10 i parar-ho.
Agafar els barrets dels xampinyons i deixar que perdin el màxim d'aigua possible, deixant-los cap per avall en un colador.
S'agafa una mica de la barreja que hem fet amb la turbochef/TMX i es posa dins de cada barret de xampinyó amb una cullereta de cafè. S'hi posa formatge ratllat per sobre i es gratinen una mica.
Si no tenim TurboChef/TMX es fa el mateix en una paella, fent xup-xup, a foc lent i remenant.

30min

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1254 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Àngels Fernández Guillén diu:
Aquests xampimyons deuen ser molt bons. Els meus xampinyons farcits ho són de formatge i també són molt bons. Salutacions
Dolça diu:
És que els xampis, farcits de qualsevol manera triomfen!!!

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: