Ou poché amb trufa, llit de carbassó i niu de bolets

Ingredients

  • 1 ou
  • Tòfona negre
  • Sal
  • Pebre
  • Oli
  • Alfàbrega
  • 1/2 carbassó
  • Un grapat de barreja de bolets
  • Farina i ou batut per l'arrebossat

1 racions

Elaboració

Per fer l'ou poché agafarem un got i un tros de paper de film que sigui més gros que el forat del got, hi posem una gota d'oli i posem l'ou a dins, salprebrem una mica i hi posem l'alfàbrega.
Amb compte ajuntem els extrems del paper film i enrosquem perquè surti l'aire, lliguem amb un cordill de cuina i bullim durant 4 minuts.
Un cop passats els 4 minuts posem de seguida en un bol amb aigua ben freda, si cal hi posarem uns glaçons, per tallar la cocció i reservem.
Tallarem el carabassó ben finet, el passarem per ou batut i enfarinarem lleugerament i ho fregirem en abundant oli calent. Un cop cuit ho posarem en un paper absorbent de cuina per retirar l'oli sobrant.
En una paella saltejarem els bolets amb una mica de sal.
I ara a emplatar, posem el carbassó com si fos una corona deixant un buit al mig, posem els bolets al mig i l'ou a sobre, ratllem una mica de tòfona per sobre i ja el tenim.

20min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2956 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Dolça diu:
M'agrada i el toc de la tòfona, mmmm!

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: