Llagostins al cava

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 24 llagostins grossos.
  • Una ceba mitjaneta.
  • Sal.
  • Oli d'oliva verge.
  • Mitja ampolla de cava brut.

4 racions

Utensilis

Safata de servir.

Elaboració

Posarem en una cassola l'oli, i trinxarem ben fineta la ceba, i la posarem a la cassola, esperant que enrosseixi.
Hi posarem aleshores els llagostins prèviament néts i sencers.
Esperarem un minut, i aleshores hi anirem afegint el cava poc a poc.
Cal tenir en compte que és un plat que ha de servir-se immediatament, ja que els llagostins es beuen el cava amb molta rapidesa.

30min

Notes

Cal servir-ho calent, i amb rapidesa.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5971 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: