Mandonguilles amb ceba i bolets

Categoria:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1/2 kg de carn picada de vedella(també es pot fer barrejada, això va a gustos)
  • Julivert picat
  • 2 o 3 dents d'all ben trinxats
  • Sal
  • 1 ou
  • Ceba
  • Pa torrat
  • Farina
  • Bolets (jo faig servir els saltejats que venen congelats)
  • Manzanilla o una mica de vi blanc

6 racions

Elaboració

En un bol posem la carn picada, l'ou, la sal, el julibert i l'all. Ho barregem bé amb les mans, anem afegint pà torrat i ho amassem fins que no se'ns enganxi a les mans.
Amb una forquilla o amb els mateixos dits agafem trossets de massa i anem fent boletes, a mi m'agraden més aviat petites, sobre gustos colors. Les enfarinem i les posem a la paella amb l'oli ben calent. Quan estiguin quasi fetes les reservem.
A la mateixa paella on em fet les mandonguilles hi afegim la ceba tallada a làmines i la deixem que faci xup xup. Quan veiem que es comença a estovar afegim els bolets congelats i deixem que vagin treien l'aigua. Hi afegim la manzanilla, tot i que és optatiu, però li dóna molt bon gust. Quan veiem que ha redüit i els bolets ja no deixen anar l'aigua, afegim les mandonguilles ho deixem uns minuts perquè agafin el gustet de la ceba i els bolets i ja les teniu.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

7816 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: