Arròs blanc amb lluç i maionesa

Categoria:
Dificultat: Facil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 lluç-Mig quilo d'arròs-Oli-Sal-Maionesa-Aigua-

4 racions

Utensilis

Una olla,una cassó i una escorredora.

Elaboració

Primer de tot bullim l'arrós al seu punt i el reservem ben escorregut. Després agafem el lluç prèviament net i escorregut i el bullim amb aigua i una mica de sal; un cop bullit l'escorrem i el netejarem d'espina i pell si cal. Prenem una platera o bol  i , posem l'arrós i el lluç sense espina i esmicolat a trossos. Per acabar i barregem maionesa i un cop ben lligat els tres ingredients , ho posem a la nevera fins que ens el vulguem menjar.

45min

Notes

Hem de tenir paciencia en netejar be el peix d'espina i pell .


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2574 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: