Arròs blanc amb lluç i maionesa
Categoria:
Peixos i mariscos
Dificultat: Facil
Ingredients
- 1 lluç-Mig quilo d'arròs-Oli-Sal-Maionesa-Aigua-
4 racions
Utensilis
Una olla,una cassó i una escorredora.
Elaboració
Primer de tot bullim l'arrós al seu punt i el reservem ben escorregut. Després agafem el lluç prèviament net i escorregut i el bullim amb aigua i una mica de sal; un cop bullit l'escorrem i el netejarem d'espina i pell si cal. Prenem una platera o bol i , posem l'arrós i el lluç sense espina i esmicolat a trossos. Per acabar i barregem maionesa i un cop ben lligat els tres ingredients , ho posem a la nevera fins que ens el vulguem menjar.
45min
Notes
Hem de tenir paciencia en netejar be el peix d'espina i pell .
Etiquetes: Arròs Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2574 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.