Albergínies farcides
Categoria:
Llegums i verdures
Recepta per microones
Estació: estiu tardor
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 4 albergínies gruixudes
- 250 gr.de trinxat de vedella
- 1 ceba
- 1 tomaca
- 2 alls
- 1 culleradeta de farigola picada
- Sal. oli
- 50 gr. de mantega
- 3 cullerades de farina
- 1/2 l. de llet
- 200 gr. de formatge ratllat per gratinar
4 racions
Elaboració
Partir les albergínies per la meitat i deixar-les amb aigua i sal mentre preparem el sofregit.
Trinxar la ceba i posar-la a sofregir, mentre trinxar la tomaca i els alls i afegir-ho a la ceba quan estigui a mitja cocció. Fer-ho a foc lent per que quedi ben cuit i melós.
Assecar les albergínies amb paper de cuina i posar-les a coure al microones uns 10 mts., o fins que estiguin cuites.
En una paella, posar un raig d'oli i sofregir el trinxat espolvorejat amb la farigola picada. Incorporar-ho al sofregit i remenar-ho bé
Fer una beixamel amb la mantega fossa, afegint la farina i anar incorporant la llet fins que quedi la salsa cuita i bastant líquida perquè després al forn, acabarà d'espessir.
En una safata de forn, posar les albergínies, repartir per sobre el trinxat i cobrir amb la beixamel. Posar el formatge ratllat per sobre i gratinar fin que quedi daurat.
40min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2264 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.