Llomillets al forn, a les herbes
Categoria:
Carns
Típica de: Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Dos llomillets de porc, sencers.
- Farigola, romaní, i i orenga.
- Oli verge d'oliva.
- Sal, pebre negre mòlt, i unes boletes de mantega.
- Un quilo de patates.
4 racions
Utensilis
Safata de forn
Elaboració
Salpebrarem els llomillets, els hi posarem les herbes i els deixarem a la nevera unes hores.
Els posarem en una safata al forn, i deixarem que es dorin de sota primer.
Els hi donarem la volta, i posarem les boletes de mantega per sobre, fins que siguin rossets.
Fregirem les patates a rodanxes no massa primes, ben rosses.
30min
Notes
Posarem les patates a sota els llomillets o pels costats a la safata de servir.
És un plat molt senzill de fer, i boníssim.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3607 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.