Espines de seitó fregides

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Els seitons que ens vinguin de gust nets i sense espina
  • Les espines dels seitons que hem netejat
  • oli d'oliva
  • farina
  • sal

Elaboració

Fregim els seitons que haurem enfarinat prèviament.
Farem el mateix amb les espines.
Salem al gust.

15min

Notes

La primera vegada que vaig sentir aquesta recepta per la ràdio deu fer uns 15 anys aproximadament. Vaig riure de pensar en menjar les espines fregides apart. La Carme Ruscalleda va ser qui la va donar.
Com sempre que m'interessa una recepta l'he de fer aviat perquè no me n'oblidi i el resultat va ser sorprenent. Són un bon aperitiu.


Recepta de cuina de Espines de seitó fregides

Les espines

Recepta de cuina de Espines de seitó fregides

El plat

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2519 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: