Llonganissa fresca fregida amb vi

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • llonganissa fresca
  • vi blanc o negre
  • oli d'oliva
  • sal i pebre

Elaboració

A la paella hi posarem la llonganissa que ens vingui de gust i afegirem el vi blanc o negre. Deixarem que a foc lent es vagi fent. La tombarem perquè es cogui pels dos costats. Quan s'hagi begut el vi augmentarem el foc i hi posarem l'oli d'oliva perquè es fregeixi per fora. No massa quantitat d'oli perquè quedi amorosida, torradeta per fora i molt tendre per dintre. Salpebrem.

15min

Notes

Aquesta manera de fregir la llonganissa la vaig veure fer en un programa francès de cuina. Ells la van fer amb vi negre i quan ho vaig comentar amb la meva amiga Pilar em va dir que la seva àvia la feia amb vi blanc. I ara m'agrada més amb vi blanc.
Seria un menjar ideal per anar demà al pícnic a Montjuïc. El podríem acompanyar d'unes bones mongetes del ganxet fregides i un bo vi del Priorar servit en una bona copa. De postres? Una macedònia de fruita. Això sí: les típiques estovalles de quadres i un bon pa ho completarien.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2827 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Lourdes Xargayo diu:
Tinc una pregunta Nani. Quan dius llangonissa, vols dir la butifarra vermella (fresca) ??? Una salutació
Nani Nolla diu:
Ja la he editat. El nom correcte és: llonganissa fresca, el que vosaltres en dieu butifarra vermella.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: