Arròs de bacallà amb alls tendres i carxofa
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Catalunya
Estació: primavera estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Quatre tassetes d'arròs.
- Oli verge d'oliva, sal i pebre vermell en pols (un polsim)
- Dues carxofes.
- Uns alls tendres. (Els congelats també són bons).
- Bacallà esqueixat.
- Un grapat de pèsols, si pot ser del temps.
- Una tomaca madura escalivada.
4 racions
Utensilis
Una cassola
Elaboració
Posem una cassola al foc amb oli.
Hi tirem els alls a trossos, i els sofregim juntament amb les carxofes fetes a trossos també.
Quan han agafat color, hi posem el bacallà esqueixat, prèviament dessalat.
Ho barregem bé, i hi posem també els pèsols, la tomaca escalivada a trossets petits, i el pebre vermell en pols. (un polsim)
Hi donem uns tombs, i hi tirem l'aigua corresponent. Ho salem, si cal.
Deixem que bulli uns vint minuts i llestos!
45min
Notes
És un arròs que no costa gens de fer, econòmica, i boníssima.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4881 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.