Salsa "Bearnesa"
Categoria:
Salses
Tipus de plat: Salsa
Típica de: Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- Un got de vinagre.
- Dues escalunyes.
- Un granet d'all.
- Una cullerada de cerfull.
- Una cullerada d'estragó.
- Tres rovells d'ou.
- 100 grams de mantega.
- Picada d'estragó i julivert.
6 racions
Utensilis
Dos cassons, un colador, una batidora de varilles.
Elaboració
Farem reduir al foc el got de vinagre, amb les dues escalunyes, el granet d'all, el cerfull i l'estragó (tot ben picadet). Després ho passarem per un colador.
Dins d'un cassó posat al bany maria, posarem els rovells d'ou, i la reducció anterior.
Ho anirem treballant amb una batidora manual, mentre anem afegint poc a poc 100 grams de mantega.
Un cop estigui lligada, picarem una mica d'estragó i julivert, i li afegirem.
I ja tindrem la salsa a punt per posar per sobre qualsevol carn o peix.
45min
Notes
És una salsa molt fina, que va bé tant a carns, com peixos, i també com a base de canapés.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1727 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.