Musclos amb salsa vinagreta
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Tapes
Típica de: Catalunya
Estació: primavera
estiu
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Un quilo de musclos.
- Mitja tasseta de vinagre de poma.
- Una tasseta d'oli verge d'oliva.
- Dos cogombres amb vinagre.
- Una ceba tendra.
- Una mica de pebrot vermell.
- Una mica de pebrot verd.
- Un pessic de sal.
- Un raget de vi blanc.
6 racions
Utensilis
Un a safata de servir, i una cassola.
Elaboració
Netejarem els musclos.
Els posarem en una cassola al foc, amb el vi blanc.
Quan comencin a obrir-se, els retirarem, i un cop freds, els hi treurem la meitad de la closca.
Els posarem en una safata de servir, i els reservarem.
Prepararem una salseta amb l'oli, el vinagre, i trinxarem petitó els cogombres, la ceba, els pebrots vermell i verd, i hi posarem una mica de sal.
Ho barrejarem tot ben barrejat, i ho posarem per sobre els musclos, i ho reservarem a la nevera fins l'hora de servir-los.
20min
Notes
És un aperitiu fàcil de fer, i molt bo.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2433 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.