Cassoleta de marisc a la marinera

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Mig quilo de musclos.
  • Mig quilo de cloïsses.
  • 200 grams de xirles.
  • Dues cebes mitjanetes.
  • Dos grans d'all.
  • Julivert.
  • Oli verge d'oliva.
  • Sal.
  • Una llimona.
  • Una culleradeta de farina o Maizena.
  • Un grapadet d'ametlles i avellanes torrades.
  • Una mica de pebre vermell dolç.
  • Una copeta de vi blanc.

6 racions

Utensilis

Una cassola, una batidora elèctrica.

Elaboració

Posarem en una cassola de fang un raget d'oli, i les cebes triturades.
Quan comencin a rossejar, hi afegirem els alls triturats.
Hi posarem aleshores el mamrisc (prèviament net).
Posarem al got de la batidora elèctrrica una mica d'aigua, les avellanes i ametlles, el julivert, la maizena, el vi blanc, el pebre vermell i el suc de la llimona.
Ho triturarem tot ben fi, i ho afegirem a la cassola.
La taparem, i esperarem que cogui durant uns set minuts.

20min

Notes

Podem servir-ho calent, a la mateixa cassola.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2745 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: