Cassoleta de marisc a la marinera
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Tapes
Típica de: Catalunya
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Mig quilo de musclos.
- Mig quilo de cloïsses.
- 200 grams de xirles.
- Dues cebes mitjanetes.
- Dos grans d'all.
- Julivert.
- Oli verge d'oliva.
- Sal.
- Una llimona.
- Una culleradeta de farina o Maizena.
- Un grapadet d'ametlles i avellanes torrades.
- Una mica de pebre vermell dolç.
- Una copeta de vi blanc.
6 racions
Utensilis
Una cassola, una batidora elèctrica.
Elaboració
Posarem en una cassola de fang un raget d'oli, i les cebes triturades.
Quan comencin a rossejar, hi afegirem els alls triturats.
Hi posarem aleshores el mamrisc (prèviament net).
Posarem al got de la batidora elèctrrica una mica d'aigua, les avellanes i ametlles, el julivert, la maizena, el vi blanc, el pebre vermell i el suc de la llimona.
Ho triturarem tot ben fi, i ho afegirem a la cassola.
La taparem, i esperarem que cogui durant uns set minuts.
20min
Notes
Podem servir-ho calent, a la mateixa cassola.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2745 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.