Dorada a l'escabetx de taronja

Ingredients

  • 1 Dorada de mida mitjana
  • 2 Taronges
  • 3 Alls
  • 2 Fulles de llauré
  • Oli d'oliva verge
  • Sal i pebre blanc

2 racions

Elaboració

Es neteja la dorada, se li treu l'espina i es fan dos filets. Se'ls hi posa sal i pebre. Es posa oli d'oliva verge en una paella i quan està calent es posen els filets de dorada a fregir. Quan està doradeta es treu i es reserva a part.
Es treu el suc de les dues taronges. Amb la pell d'una taronja, es treu la part blanca i es fan dauets.
En l'oli de fregir les dorades es posen els alls sense pelar i les fulles de llauré. Es deixa que vagi fregint lentament i als cinc minuts se li afageig els dauets de pell de taronja. Quan comencen a dorar-se, se li afageig el suc de les dues taronges. Es deixa que redueixi el suc una quarta part. Se li afageix els dos filets de dorada i es deixa fer-se a foc lent durant uns 10/15 minuts.
Es pot servir calent o tevi.

1h

Notes

Per emplatar: en un plat pla es posa el filet de dorada, una cullarada sopera de dauets de taronja per sobre i dues cullerades de l'escabetx al boltant del filet.


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2826 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

1 comentaris:

Peret txintxola diu:
Es bonissima aquesta recepta. L'acabo de fer amb truita. Gracies per publicar-la!

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: