Amanida amb xató

Ingredients

  • Un enciam de roure
  • Una bossa d'escarola
  • 100 g de tomàquets xerry
  • 200 g de bacallà dessalat
  • 100 g de tonyina
  • 4 barretes de surimi
  • 6 anxoves
  • Un pot de salsa de xató

5 racions

Utensilis

Un bol gros.

Elaboració

Rentem bé l'enciam, l'escorrem i el posem en un bol gran. El barregem amb l'escarola.
Afegim els tomaquets tallats per la meitat, la tonyina, les anxoves tallades a trossos petits, el bacallà esqueixat o tallat a trossets i les barretes de surimi tallades a rodanxes.
Afegim oli a la salsa romesco per fer-la més clara i anem tirant cullerades de salsa a l'amanida, removent de manera que quedi ben impregnada.
Es pot fer amb temps i deixar-la reposar fins l'hora de dinar.

20min

Notes

Jo he fet servir salsa de xató de la marca "Molí de pomerí". Està molt ben aconseguida.
Aquesta amanida També es pot menjar l'endemà d'haver-la fet. queda més amarada, però també és molt bona.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2010 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: