Amanida amb xató
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un enciam de roure
- Una bossa d'escarola
- 100 g de tomàquets xerry
- 200 g de bacallà dessalat
- 100 g de tonyina
- 4 barretes de surimi
- 6 anxoves
- Un pot de salsa de xató
5 racions
Utensilis
Un bol gros.
Elaboració
Rentem bé l'enciam, l'escorrem i el posem en un bol gran. El barregem amb l'escarola.
Afegim els tomaquets tallats per la meitat, la tonyina, les anxoves tallades a trossos petits, el bacallà esqueixat o tallat a trossets i les barretes de surimi tallades a rodanxes.
Afegim oli a la salsa romesco per fer-la més clara i anem tirant cullerades de salsa a l'amanida, removent de manera que quedi ben impregnada.
Es pot fer amb temps i deixar-la reposar fins l'hora de dinar.
20min
Notes
Jo he fet servir salsa de xató de la marca "Molí de pomerí". Està molt ben aconseguida.
Aquesta amanida També es pot menjar l'endemà d'haver-la fet. queda més amarada, però també és molt bona.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2010 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.