Amanida d'endivia i vinagreta d'albercoc

Ingredients

Vinagreta:

  • 1 cullerada (sopa) de mel
  • 5 orellanes d'albercoc
  • 1 cullerada (sopa) de mostassa
  • 4 cullerades (sopa) d'oli d'oliva
  • el suc de mitja llimona

Amanida:

  • 1 endivia
  • 2 pastanagues ratllades
  • 3 albercocs naturals
  • 2 orellanes d'albercoc tallades a dauets

2 racions

Elaboració

Separem l'endivia fulla per fulla i la posem al plat en forma de flor.
Al mig hi posem les pastanagues ratllades i els albercocs naturals tallats per a decorar.
També hi posem els secs tallats a dauets.

Per sobre hi abocarem la vinagreta que farem així:

La nit abans posarem les orellanes en remull a l'oli d'oliva.
Quan preparem la vinagreta hi afegirem las mostassa, la mel i el suc de llimona.
Ho triturarem i ho abocarem al centre de la flor.

35min

Notes

Aquesta amanida resulta mot bona pel contrast de la mel amb la mostassa.
També la podem servir amb fulles individuals farcides amb la pastanaga i la vinagreta.
I ara que ja comencem a prendre el sol és ideal per la pell.


Recepta de cuina de Amanida d'endivia i vinagreta d'albercoc
Una flor
per Nani Nolla

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1883 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

3 comentaris:

Nani Nolla diu:
Aquesta amanida va dedicada a la recepta del 15 d'els Fogons de la Bordeta. Espero que us agradi.
Àngels Fernández Guillén diu:
Quina amanida més maca! Deu ser boníssima!
Una abraçada
Nani Nolla diu:
Hola Àngels,
El gust de la barreja de la mostassa i la mel queda molt bo.
Endavant amb l'estiu i les amanides!
No m'has dit si ja has fet alguna recepta de "la Riera".
Una abraçada

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: