Amanida d'endivia i vinagreta d'albercoc
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Estació: primavera estiu
Ingredients
Vinagreta:
- 1 cullerada (sopa) de mel
- 5 orellanes d'albercoc
- 1 cullerada (sopa) de mostassa
- 4 cullerades (sopa) d'oli d'oliva
- el suc de mitja llimona
Amanida:
- 1 endivia
- 2 pastanagues ratllades
- 3 albercocs naturals
- 2 orellanes d'albercoc tallades a dauets
2 racions
Elaboració
Separem l'endivia fulla per fulla i la posem al plat en forma de flor.
Al mig hi posem les pastanagues ratllades i els albercocs naturals tallats per a decorar.
També hi posem els secs tallats a dauets.
Per sobre hi abocarem la vinagreta que farem així:
La nit abans posarem les orellanes en remull a l'oli d'oliva.
Quan preparem la vinagreta hi afegirem las mostassa, la mel i el suc de llimona.
Ho triturarem i ho abocarem al centre de la flor.
35min
Notes
Aquesta amanida resulta mot bona pel contrast de la mel amb la mostassa.
També la podem servir amb fulles individuals farcides amb la pastanaga i la vinagreta.
I ara que ja comencem a prendre el sol és ideal per la pell.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1877 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.