Paella a l'estil Parellada

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • oli d'oliva
  • 4 llangostins
  • 4 escamarlans
  • 1 sèpia tallada a dauets
  • 1/2 k de musclos
  • 1/4 k cloïses
  • 100 g de costelleta de porc
  • 1/2 pebrot vert i 1/2 vermell tallats a dauets
  • 1 ceba mitjana tallada a daus
  • 4 tasses d'arròs bomba
  • fumet de peix

4 racions

Elaboració

En una paella hi posarem oli d'oliva i passarem la costella de porc fins que estigui daurada.
Treiem i reservem.
En el mateix oli hi passarem els llangostins i els escamarlans.
Treiem i reservem.
Farem el sofregit en el mateix oli amb la ceba i el pebrot.
Hi afegirem la sèpia.
Quan estigui fet hi abocarem l'arròs.
Remenarem un parell de minuts perquè agafi el gust.
Acte seguit hi posarem el fumet de peix calent i el courem.
Mentre es cou hi posarem la costelleta trossejada sense l'os.
En una altre paella haurem fet els musclos i les cloïses i les haurem netejat, així com també haurem netejat els escamerlans i les cloïses.
Quan l'arròs estigui el servirem amb tot el peix ja net.

30min

Notes

Aquest arròs és el que més agrada a casa perquè ningú ha de fer cap esforç per a netejar-lo perquè ja ho està.
Suposo que ja coneixeu la història del Sr. Parellada que li agradava menjar l'arròs d'aquesta manera al Restaurant Set Portes de Barcelona.
Si el feu amb amor segur que quedarà mot bo.


Recepta de cuina de Paella a l'estil Parellada
Ben servit
per Nani Nolla

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1795 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Àngels Fernández Guillén diu:
Hola Nani, jo no sabia la història del Sr Parellada i m'ha agradat conèixer-la perquè al meu marit li encanta la paella Parellada de les Set Portes. Intentaré fer la teva a veure si també li agrada. Una abraçada.
Nani Nolla diu:
Hola Àngels,
La qüestió és que facis la paella com estiguis acostumada a fer-la però amb la closca treta. És molt més còmoda de menjar, principalment per la canalla.
Una abraçada.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: