Coca de Pinya Colada

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 3 ous
  • 1 iogurt de coco (mesura)
  • 2 mesures de sucre
  • 4 mesures de farina
  • ½ mesura d’oli suau
  • 10 gr. de llevat (Royal o altre)
  • 1+1 pack de sobres de gasificant
  • Coco deshidratat ratllat
  • 3 cullerades de sucre invertit
  • 3 cullerades de rom
  • 1 pot de pinya
  • Gelatina de cobertura

8 racions

Elaboració

Batre en un bol els ous, el sucre i 3 cullerades de coco ratllat.
Escalfar el forn a 185º.
Afegir la resta d’ingredients, sense deixar de remenar: el iogurt, l’oli, el sucre invertit, el rom, el suc del pot de pinya, la farina, el llevat i els gasificants.
Reservar 3 rodanxes de pinya i la resta tallar-les en dos trossos.
Agafar un motlle de silicona i abocar la meitat de la barreja. Posar els talls de pinya partits i acabar d’abocar-hi a sobre la resta de la barreja.
Ficar-ho al forn 10 minuts a 185º, abaixar fins a 165º i coure 20 minuts més (aproximadament).
En una paella amb un xic de mantega i sucre, caramel•litzar els 3 trossos de pinya. Reservar.
Una vegada la coca estigui freda, donar-li una fina capa per sobre i els costats amb gelatina de cobertura. Espolvorejar-hi coco ratllat i acabar de decorar amb els trossos de pinya caramel•litzada.

50min


Recepta de cuina de Coca de Pinya Colada

La Coca de Pinya "Colada" a punt de menjar...

Recepta de cuina de Coca de Pinya Colada

Etiquetes:             Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4970 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: