Espaguetis amb verdures i bolets
Categoria:
Arrossos i pastes
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 400 gr. d'espaguetis
- 200 gr. de bolets
- 10 tomàquets cherry
- 1 alberginia
- 1 carbassó
- 2 alls
- 2 cullerades de salsa de tomàquet
- 1/2 porro
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre
4 racions
Elaboració
Tallem el porro i l'all ben fi, les verdures a dauets, els tomàquets cherrys per la meitat,i els bolets nets i tallat a trossets.
Fregim el porro i l'all. A continuació afegim el carbassó i l'alberginia, deixem 5 minuts i afegim els bolets, i més tard, els tomàquets, i deixem tot junt fins que les verdures estiguin cuites.
Finalment, posem les dues cullerades de tomàquet i deixem 2 minuts sense deixar de remenar, afegim sal i pebre.
A part bullim els espaguetis, una vegada cuits els escorrem i afegim la salsa.
30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
6388 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.