Espaguetis amb verdures i bolets

Categoria:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 400 gr. d'espaguetis
  • 200 gr. de bolets
  • 10 tomàquets cherry
  • 1 alberginia
  • 1 carbassó
  • 2 alls
  • 2 cullerades de salsa de tomàquet
  • 1/2 porro
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre

4 racions

Elaboració

Tallem el porro i l'all ben fi, les verdures a dauets, els tomàquets cherrys per la meitat,i els bolets nets i tallat a trossets.
Fregim el porro i l'all. A continuació afegim el carbassó i l'alberginia, deixem 5 minuts i afegim els bolets, i més tard, els tomàquets, i deixem tot junt fins que les verdures estiguin cuites.
Finalment, posem les dues cullerades de tomàquet i deixem 2 minuts sense deixar de remenar, afegim sal i pebre.
A part bullim els espaguetis, una vegada cuits els escorrem i afegim la salsa.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

6388 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: