Alberginies farcides de botifarra de perol

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Dues albergínies
  • Formatge ratllat
  • Mantega
  • Beixamel no massa espessa
  • Farsa de botifarra de perol [Veure recepta]
  • Tomàquet fregit

4 racions

Utensilis

Safata per anar al forn

Elaboració

En primer lloc, agafem les albergínies i les tallem a lo llarg en tires d'un dit de gruix. Seguidament, les fregim amb oli, i un cop fregides, les posem a la safata del forn, de quatre en quatre. A part, fem la farsa de botifarra de perol com explico a la meva recepta, i la reservem. Seguidament, omplim la manega pastissera amb la farsa, i anem omplint tota la base de les albergínies. Després, fregim quatre llenques més, i les posem damunt de les plenes. Cobrim les albergínies amb una beixamel lleugera, ho espolsem amb formatge ratllat i hi posem uns punts de mantega perquè quedin més flonges i brillants. Seguidament ja les podem servir a taula.

30min

Notes

Si les volem fer més atractives, podem fer una salsa Aurora, que no és res més que una beixamel amb un toc de tomàquet fregit, el que l'hi dona un toc rosat que les fa diferents.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1379 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de gener:

Arròs amb bacallà
Arròs amb bacallà
Arrossos i pastes
Escarola amb romesco i bacallà
Escarola amb romesco i bacallà
Amanides i plats freds
Escalivada amb ganyims  i anxoves
Escalivada amb ganyims i anxoves
Amanides i plats freds Amanida
Xoriç a la sidra
Xoriç a la sidra
Carns Aperitiu
Tortell de Reis
Tortell de Reis
Postres i dolços Coca

Veure receptes de gener i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: