Tripa i Cap-i-Pota de vedella amb samfaina
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Estofat
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Mitjana

Ingredients
- Tripa de vedella (la podem comprar bullida)600 grams
- Cap-i-pota de vedella (la venen bullida)600 grams
- Pebrots vermells, tres pebrots
- Pebrots verds, tres pebrots
- Cebes, dues cebes
- Carbassons, dos carbassons
- Albergínies, dues albergínies
- Tomàquet fregit de pot
- Sal
- Oli d'oliva
- Ví negre
12 racions
Elaboració
Agafem totes les verdures, les tallem a juliana ben fina, i les posem a coure amb oli d'oliva en una cassola a foc mitja. Quan són mig cuites, afegim el to màquet fregit, i un raig de ví negre.Deixem que cogui cinc minuts més i hi afegim la tripa i la cap-i-pota tallades a quadrets mitjans. Ho salem, i deixem que s'acabi de coure fins que tot plegat és cuit.
1h
Notes
La samfaina, a Catalunya, les verdures, les tallem a juliana, i el que en diuen Pisto, es talla a quadrets. Els ingredients, són els mateixos.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2510 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.