Llagostins amb rovellons
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 24 llagostins
- 250 gr. de rovellons
- 1 ceba de figueres
- Oli d'oliva
- 2 tomàquets madurs
- 1 vas de fumet de peix
- Conyac
- Sal
- Pebre
- Per la picada
- 1 all
- Pinyons
- Ametlles
- Julivert
- Un carquinyoli
- Pebre vermell dolç
4 racions
Elaboració
Saltegem en una cassola amb una mica d'oli, els llagostins nets, salats i empebrats,hi tirem el conyac un xic calent i els flamegem, els reservem junt amb el suc que han fet.
En la mateixa cassola comencem el sofregit, oli, la ceba tallada ben petita i en estar ben estofada, el tomàquet ratllat sense pell ni llavors.
Saltegem en una paella els rovellons.
Un cop el sofregit a punt, incorporem els llagostins, els rovellons i el fumet, ho deixem fent el xup-xup, mentre fem la picada, que la tirarem a la cassola de seguida, ja que és un plat que no necessita molta cocció.
25min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Enllaça aquesta recepta:
2884 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.