Bròquil amb beixamel
Categoria:
Llegums i verdures
Recepta per forn
Típica de: Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un bròquil d'un quilo aproximadament.
- Sal, oli verge d'oliva
- Salsa beixamel
- Formatge emmental ratllat
- Uns taquets de pernil serrà o similar.
4 racions
Utensilis
Una safata de forn de vidre, per a servir.
Elaboració
Bullirem el bròquil amb aigua abundant, sal, i un raget d'oli verge d'oliva, fins que estigui una mica tou. No massa.
L'escorrerem,el reservarem.
En una paella, saltejarem una mica de pernil serrà a dauets, i quan estigui ros, hi afegirem el bròquil, i el posarem en una safata pel forn.
El cobrirem amb la salsa beixamel.
Hi posarem per sobre un bon pols de formatge ratllat, i el ficarem a gratinar fins que el formatge hagi enrossit.
30min
Notes
Ho servirem ben calent, amb la mateixa safata que hem posat pel forn.
Etiquetes: Beixamel Bròquil Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
13764 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.