Orella de porc a la Gallega
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Tapes
Típica de: Espanya → Galicia
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Una orella de porc.
- Dues fulles de llorer
- Una ceba tallada per la meitat
- Tres alls pelats
- Un grapat de grans de pebre negre
- Sal
- Pebre vermell picant
- Oli d'oliva
- Aigua
3 racions
Utensilis
Tres plats de fusta, com els que es fan servir per el pop a la Gallega.
Elaboració
En una olla amb aigua, posem a coure : la orella ben neta i socarrimada, la ceba, el llorer,els alls, els grans de pebre, i un polsim de sal.
Quan la orella és cuita, la traiem i deixem que refredi.
Agafem la orella, la tallem ben fina, i la distribuïm en els tres plats de fusta.
Seguidament, hi afegim un polsim de sal, una mica de pebre vermell picant, i un bon raig d'oli d'oliva. Aquest plat, es ideal menjar-sel amb pa de pagès.
40min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3184 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.