Orella de porc a la Gallega

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Galicia
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Una orella de porc.
  • Dues fulles de llorer
  • Una ceba tallada per la meitat
  • Tres alls pelats
  • Un grapat de grans de pebre negre
  • Sal
  • Pebre vermell picant
  • Oli d'oliva
  • Aigua

3 racions

Utensilis

Tres plats de fusta, com els que es fan servir per el pop a la Gallega.

Elaboració

En una olla amb aigua, posem a coure : la orella ben neta i socarrimada, la ceba, el llorer,els alls, els grans de pebre, i un polsim de sal.
Quan la orella és cuita, la traiem i deixem que refredi.
Agafem la orella, la tallem ben fina, i la distribuïm en els tres plats de fusta.
Seguidament, hi afegim un polsim de sal, una mica de pebre vermell picant, i un bon raig d'oli d'oliva. Aquest plat, es ideal menjar-sel amb pa de pagès.

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3184 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: