Nius de tallarines al pesto Genovese

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Itàlia → Gènova
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Vuit nius de tallarines
  • Sal
  • Aigua
  • Mantega
  • Alfàbrega fresca ( dos grapats )
  • Un all picolat
  • 50 grams de pinyons
  • 50 grams de nous pelades
  • Pebre negre en pols
  • 50 grams de formatge Parmesà ratllat
  • 50 grams de formatge Romà, ratllat ( també serveix un altre tipus de formatge ratllat )
  • Oli d'oliva

4 racions

Elaboració

En una olla, posem : aigua, sal i una mica de mantega.
Quan bull l'aigua, posem els nius, procurant que es desmaneguin el menys posible.
Quan són al dente, els escorrem amb compte, i els anem posant en el plat, de dos en dos.
A part, en un atuell fondo, posem ; l'alfàbrega, les nous, els pinyons, l'all, sal, pebre negre, els formatges, i oli d'oliva, per la quantitat de salsa, que vulguem fer.
Ho passem per la batedora, i ja ho podrem escampar per d'amunt dels nius, per acabar el plat.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1709 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: