Cargols a la pagesa
Categoria:
Altres
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Dos quilos de cargols vinyals
- Un fetge de conill
- Sis alls pelats
- Una ceba picada
- Dues fulles de llorer
- Sofregit de tomàquet
- Conyac
- Vi blanc
- Sal
- Ametlles torrades
- Pa fregit
- Julivert
- Una cullerada sopera de xocolata en pols
- Oli d'oliva
- Una branca de farigola
- Una branca de romaní
- Una fulla de llorer
4 racions
Utensilis
Una olla mitjana
Una cassola de terrissa gran
Una batedora elèctrica
Elaboració
Un cop cuits els cargols, els escorrem i en reservem el brou.
En una cassola de terrissa, amb oli d'oliva, fregim: la ceba picolada, els alls pelats, dues fulles de llorer, i quan tot plegat és fregit, afegim el tomàquet fregit.
Afegim un raig de conyac, i vi blanc, i deixem que redueixi. Seguidament, afegim el brou dels cargols, i si cal, una mica d'aigua. Deixem que bulli, i corregim de sal.
A part, fem una picada amb: pa fregit, ametlles torrades, julivert, un gra d'all, xocolata, i el fetge de conill fregit. Ho passem per la batedora elèctrica, hi afegim una mica de brou els cargols. Un cop feta la picada, la posem a la cassola, juntament amb els cargols, i deixem que cogui tot plegat uns quinze minuts més, abans de servir-ho a taula.
40min
Notes
Si volem que piquin una mica, afegim unes gotes de Tabasco.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1206 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.