Cargols a la pagesa

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Dos quilos de cargols vinyals
  • Un fetge de conill
  • Sis alls pelats
  • Una ceba picada
  • Dues fulles de llorer
  • Sofregit de tomàquet [Veure recepta]
  • Conyac
  • Vi blanc
  • Sal
  • Ametlles torrades
  • Pa fregit
  • Julivert
  • Una cullerada sopera de xocolata en pols
  • Oli d'oliva
  • Una branca de farigola
  • Una branca de romaní
  • Una fulla de llorer

4 racions

Utensilis

Una olla mitjana
Una cassola de terrissa gran
Una batedora elèctrica

Elaboració

Un cop cuits els cargols, els escorrem i en reservem el brou.
En una cassola de terrissa, amb oli d'oliva, fregim: la ceba picolada, els alls pelats, dues fulles de llorer, i quan tot plegat és fregit, afegim el tomàquet fregit.
Afegim un raig de conyac, i vi blanc, i deixem que redueixi. Seguidament, afegim el brou dels cargols, i si cal, una mica d'aigua. Deixem que bulli, i corregim de sal.
A part, fem una picada amb: pa fregit, ametlles torrades, julivert, un gra d'all, xocolata, i el fetge de conill fregit. Ho passem per la batedora elèctrica, hi afegim una mica de brou els cargols. Un cop feta la picada, la posem a la cassola, juntament amb els cargols, i deixem que cogui tot plegat uns quinze minuts més, abans de servir-ho a taula.

40min

Notes

Si volem que piquin una mica, afegim unes gotes de Tabasco.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1206 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: