Galtes de porc al forn, sobre llit de ceba
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Estofat
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Sis galtes de porc, amb os
- Sis cebes grans, pelades i tallades a juliana
- Oli d'oliva
- Ví blanc
- Conyac
- Sal
- Pebre nege en pols
- Herbes Provençals
- Tres fulles de llorer
- Sis alls pelats
- Un full de paper d'alumini
6 racions
Utensilis
Una safata fonda, per anar al forn.
Elaboració
En la safata, posem les cebes tallades a juliana tot fent un llit.
Seguidament, afegim les galtes salpebrades, i les espolsem amb les herbes de Provença.
A continuació, afegim el llorer i els alls, i les reguem amb : ví blanc, conyac, i força oli d'oliva. A continuació, tapem la safata amb paper d'alumini, el més hermètica posible, i la posem en el forn a 180º.
Pasada mitja hora, ho destapem, i girem les galtes, i les cebes, tornem a tapar, i deixem que segueixi coent-se. Després de mitja hora més, traiem el paper, girem les galtes, i la ceba, i ja deixem que s'acabi de coure, sense tapar-ho, fins que tant les galtes, com la ceba, són cuites.
En el moment de servir-ho en el plat, fem un llit de ceba, i al damunt, posem la galta, i ja les podrem treure a taula.
1h 30min
Etiquetes: Cuina de tardor Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
22506 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.