Nius de tallarines d'espinacs, a la marinera
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Pasta
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Vuit nius de tallarines d'espinacs ( de color verd )
- Una ceba mitjana, ratllada
- Un pot petit, de tomàquet fregit
- 100 grams de gambes pelades, congelades
- 100 grams de vianda de musclos congelats
- Oli d'oliva
- Sal
- Mantega
- Aigua
- Conyac
- Moscatell
- Julivert picolat
- Quatre varetes de delicies de mar ( surimi ), tallades a brunoise petita
4 racions
Elaboració
En una cssola amb oli d'oliva, sofregim la ceba picolada. Quan és rossa, afegim el tomàquet fregit. Seguidament, hi posem : les gambes, els musclos, i les varetes de surimi.
Quan és mig cuit, afegim : un raig de conyac, i un de moscatell, i deixem coure uns deu minuts més. Corregim de sal, i ho reservem ben calent.
En un cassó amb aigua i sal, i un punt de mantega, bullim els nius de tallarines, procurant no remenar-ho massa, perqué es desfacin el menys posible.
Un cop cuits al dente, els escorrem, i els anem posant damunt del plat de cada comensal.
Seguidament, anem posant la salsa marinera pel damunt, i al servir-ho, ho espolsem amb el julivert picolat, i !! bon profit ¡¡
40min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1050 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.