Tripa de bacallà amb romesco
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Estofat
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 800 grams de tripa de bacallà dessalada
- 200 grams de fesols de Santa Pau, bullits
- Sis cullerades de salsa romesco ( està en les meves receptes )
- Dues fulles de llorer
- Una branca d'àpi
- Una pastanaga pelada
- Mitja ceba pelada
- El suc colat, de bullir la tripa
- Conyac
4 racions
Elaboració
En un cassó amb aigua, bullim la tripa de bacallà dessalada, amb totes les verdures.
Quan és cuita, l'escorem, (si els trossos de tripa són massa grossos, els tallem,), i ho reservem.
En una cassola de terrissa, posem un bon raig de conyac, i ho flamegem. Seguidament, afegim les sis cullerades de romesco, i el suc de bullir la tripa.
Deixem que faci xup-xup, hi posem la tripa, i els fesols. Corregim de sal, deixem que cogui tot plegat cinc minuts més, i ja ho podem servir.
1h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1404 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.