Amanida de tomàquet, ceba i Parmesà

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Dos tomàquets per amanida ( verds ) de mida mitjana, tallats a rodelles
  • Una ceba mitjana, pelada, tallada a rodelles fines
  • Pebre negre en pols
  • Formatge Parmesà ratllat, ( o qualsevol altre)
  • Orenga en fulla
  • Vinagreta d'anxoves, ( la podeu trobar a les meves receptes)
  • Sal

1 racions

Elaboració

En un plat ben bonic, cobrim tot el fons amb les rodelles de tomàquet. Seguidament, ho salpebrem, i ho cobrim amb les rodelles de ceba. Ho amanim amb la vinagreta d'anxoves, i escampem orenga en fulla pel damunt.
Ja per acabar el plat, escampem força formatge Parmesa ratllat pel damunt, i ja tenim el plat acabat.
En to col-loquial, jo l'anomeno : carpacio de tomàquet.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3970 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: