Licor de mores negres
Categoria:
Begudes
Tipus de plat: Licor
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Mig quilo de mores negres,d'esbarzer
- Un litre de ginebra
12 racions
Utensilis
Un pot de vidre amb tapa, amb capacitat, per dos litres de líquid.
Elaboració
Agafem les mores, les rentem ben rentades, i les posem en el recipient de vidre amb tapa.
Seguidament, afegim la ginebra, cobrint les mores, ho tapem hermèticament, i ho deixem en repòs, un minim de tres mesos.
Tot seguit, quan tinguem un malestar, de nervis, ventre, o qualsevol altre, ja ens en podrem pendre una copeta, i ja veureu, que va com oli en un llum.
30min
Notes
La ginebra, pot ser a dojo,( a granel).
Aquest licor, és més que un licor, un remei casolà, per combatre: els mals de ventre, els nervis a l'estòmac, i va molt bé per les dones, en segons quins dies del mes.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2407 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.