Amanida "Gemma"
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Estació: primavera estiu
Ingredients
- 1 tomàquet raf
- Unes llenques de salmó fumat
- Olives negres d'Aragó
- Tàperes
- Brots tendres (lollo rosso, espinacs, rúcula...)
- Flors comestibles
- Vinagreta
Per a la vinagreta:
- Ceba tendra
- Cogombrets amb vinagre
- Pebrot vermell
- Un rajolí de vinagre de Mòdena
- Oli d'oliva verge extra
- Sal
Elaboració
Prepararem una vinagreta amb els ingredients abans esmentats molt ben picadets i la deixarem macerar una estona.
Tallarem en rodanxes els tomàquets raf tot i col·locant-los al fons del plat. Per sobre hi anirem posant la resta d'ingredients al nostre gust, i l'acabarem amanint amb la vinagreta.
Una amanideta molt fresca i primaveral, oi?
(Us vull recordar una vegada més que quan util·litzeu flors comestibles, les compreu a establiments especialitzats, no ens valen les de jardineries, ja que solen portar pesticides i d'altres...)
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2074 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.