Pa amb xocolata

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Pa de motlle sense crosta
  • Xocolata negra i amb llet
  • Mantega o margarina

Elaboració

Agafeu les llesques que creieu (segons per a quantes persones sigueu) i torreu-les lleugerament.
Tot seguit les unteu amb la mantega o margarina i les talleu pel mig per tal que quedin amb forma de triangle.
Tot seguit les disposeu en una safata adient i les aneu cubrint amb la xocolata que ja tindreu previament ratllada (unes quantes amb la xocolata negra i les altres amb la xocolata amb llet. Feu-ho de manera que es vegin les llesques barrejades.

30min

Notes

També es pot fer amb pa de baguet (no gaire cuita) fent llesquetes primes...


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

931 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: