Musclos a la planxa
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Tapes
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Mig quilo de musclos de roca
- Oli d'oliva
- Pebre negre en pols
2 racions
Elaboració
Primer de tot, netegem els musclos, i els hi traiem el cordill que tenen.
Tot seguit, en una planxa ben calenta, posem els musclos, i els tapem amb una tapadora metàlica, una mica fonda.
Quan els musclos ja comencen a obrir-se, els traiem una clova, i els deixem cara amunt, sobre la planxa. Quan ja són mig cuits, els reguem amb oli d'oliva, i els espolsem amb pebre negre en pols,i ja els podrem treure a taula, en una safata.
No cal dir, que mariden molt bé, amb un ví blanc, ben fresquet.
40min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
5822 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.