Musclos a la planxa

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Mig quilo de musclos de roca
  • Oli d'oliva
  • Pebre negre en pols

2 racions

Elaboració

Primer de tot, netegem els musclos, i els hi traiem el cordill que tenen.
Tot seguit, en una planxa ben calenta, posem els musclos, i els tapem amb una tapadora metàlica, una mica fonda.
Quan els musclos ja comencen a obrir-se, els traiem una clova, i els deixem cara amunt, sobre la planxa. Quan ja són mig cuits, els reguem amb oli d'oliva, i els espolsem amb pebre negre en pols,i ja els podrem treure a taula, en una safata.
No cal dir, que mariden molt bé, amb un ví blanc, ben fresquet.

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5822 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: