Amanida d'arròs amb pebrotets farcits
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Estació: primavera estiu tardor
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1/4 de quilo d'arròs vaporitzat
- Un grapadet de pèsols
- Dauets de pernil dolç o gall dindi
- 1/2 llauna de blat de moro
- Enciam
- 1/4 de quilo de llangostins cuits
- Una llauneta d'anxoves
- Una llauneta de tonyina amb escabetx
- Una tarrina d'humus (puré de cigrons)
- 8 pebrotets de colors
- Oli i vinagre de módena
4 racions
Elaboració
Primer de tot obriu la llauna d'anxoves i poseu-les en un bol amb aigua, d'aquesta manera perderan fortor i no estaran tan tiesses.
Bulliu l'arròs amb els pèsols i l'escorreu (no cal que el passeu per l'aigua).
Peleu i talleu a trossets els llagostins i un cop tingueu l'arròs escorregut, el poseu en una safata adient i hi barregeu els dauets de pernil dolç o gall dindi, els llagostins talladets, el blat de moro i una mica d'enciam esmicolat ho regueu tot amb un xiquet d'oli i vinagre de mòdena (sense que us passeu)
Seguidament feu una barreja amb mitja tarrina d'humus, la tonyina amb escabetx i un grapadet d'enciam. Quan ho tingueu ben amalgamat, agafeu els pebrotets, els renteu suaument i els hi talleu la part de dalt, buidant-los de la mica de llavors que puguin tenir. Un cop ho tingueu fet, els farciu amb la barreja que heu preparat abans.
Tot seguit els disposeu a gust per damunt de l'amanida d'arròs posant sobre cadascún d'ells, un filet d'anxova.
45min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1830 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.