Patates duquessa, farcides de botifarra negra
Categoria:
Llegums i verdures
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- Farsa de botifarra negra,
- Puré de patates
- Nata líquida per muntar
- Sal
- Nou moscada
- Formatge ratllat
- Mantega
10 racions
Utensilis
Una placa pel forn
Un full de paper sulfurat
Una mànega pastissera amb un broc rissat de mida gran
Elaboració
Primer de tot, fem un puré de patata que sigui més aviat espès, amb una mica de nata líquida, nou moscada, i un pessic de sal.
A part, farem la farsa de botifarra com explico a la meva recepta i la un cop feta la reservem.
Deixem que refredi, tant el puré, com la farsa de botifarra.
Agafem la safata del forn, la cobrim amb un full de paper sulfurat, i l'engreixem amb mantega, per tota la superfície.
Amb l'ajuda de la manega pastissera, fem un redol de puré. Seguidament, fem una muntanya, amb farsa de botifarra, i tot seguit, amb el broc estriat gros, ho tapem tot fent la forma d'una lionesa.
Seguidament, ho espolsem amb formatge ratllat, i ho posem en el forn a 180º, fins que el formatge és ben daurat.
Aquestes patates, tant les podem fer servir com a guarnició, com també de primer plat.
1h
Etiquetes: La cuina de les patates Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2258 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.