Patates amb escalivada i bacallà esqueixat
Categoria:
Amanides i plats freds
Estació: primavera estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 8 patates mitjanes
- 2 Pebrotss vermells grossos
- 2 Albergínies grosses
- 2 Cebes grosses
- 2 Tomàquets vermells grosssos
- Oli, sal i pebre negre
- 1 lliura de bacallà esqueixat
- 2OO grs. d'olives d'Aragó
4 racions
Elaboració
Renteu les patates i bulliu-les amb pell uns 40-45 minuts. De tota manera, un cop hagi passat una mitja hora, aneu punjant-les per tal que no estiguin fetes abans del temps previst i s'obrissin... Un cop les tingueu a punt i pelades, les partiu pel mig i les col.loqueu en una plata.
Mentre es couen les patates, netegeu els pebrots, les albergínies i el tomàquets, peleu les cebes i ho unteu tot amb una mica d'oli, posant-ho a escalivar.
Quan ho tingueu fet, ho emboliqueu amb paper de diari una estona i un cop ha passat aquest temps ho comenceu a pelar treient-ne les llavors dels pebrots i les albergínies.
Un cop ho tingueu tot pelat i net, ho paseu pel pimer, afegint-hi una mica de sal i ho reserveu.
Agafeu la safata amb les patates i hi tireu pel damunt d'elles, la salsa d'escalivada que heu obtingut, amanint pel damunt amb un raig d'oli i salpebrant-la....
1h 30min
Notes
Acompanyeu aquest plat amb bacallà esqueixat i unes quantes olives negres...
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4308 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.