Meló amb pernil d'un altra manera

Ingredients

  • 1 meló dels estriats
  • Encenalls de pernil salat
  • Sal i oli
  • Fulletes de menta

Elaboració

Partiu el meló i en treieu les llavors
Buideu-lo i el passeu pel minipimer juntament amb un raig d'oli, una mica de sal i les fulletes de menta
Un cop passat, deixeu-lo reposar a la nevera contra més estona millor, ja que a més estona més frescor i, per tant, més bo.
Poseu pel damunt els encenalls de pernil, al moment de servir-lo

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3834 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Josuè O'Donell diu:
Caram!

Ideal pel bon temps.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: