Mandonguilles de cous-cous
Categoria:
Altres
Dieta: vegetariana
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un got de cous-cous
- Un got d'aigua
- Canyella en pols
- Pebre negre
- Comí en pols
- Dues dents d'all
- Julivert
- Dàtils confitats sense os
- Ametlla torrada ratllada
- Un ou
- Farina de cigrons
4 racions
Elaboració
Poseu en una olla petita aigua (un got) amb sal. Quan comenci a bullir, apagueu el foc i li poseu el cous-cous. Deixeu que el cous-cous es begui tota l'aigua. Remeneu de tant en tant.
Quan veieu que el cous-cous s'ha begut tota l'aigua, poseu-lo en un recipent per a començar a fer la barreja dels ingredients:
Els alls tallats ben petits, el julivert tallat, l'ou (rovell i clara), els dàtils confitats tallats ben petits, l'ametlla ratllada, la canyella, el comí, el pebre negre i sal. Amb l'ajuda d'una forquilla ho remeneu tot ben bé i ho deixeu reposar una estona.
Poseu oli d'oliva en una paiella al foc. Comenceu a fer les mandonguilles agafant bocinets de la barreja de cous-cous i compactant-les. Les passeu per farina de cigrons i les fregiu amb l'oli ben calent a foc lent. Quan estiguin dorades per tots els costats les podeu treure i ja es poden servir.
30min
Notes
Poden servir per acompanyar: amanides, carns, peixos o senzillament soles amb salsa de iogurt.
Etiquetes: Cous-cous Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2135 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.