Gules amb allets
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Aperitiu
Típica de: Catalunya
Estació: tardor hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 100 grams de gules congelades
- 4 allets. Si és temporada de tendres, millor.
- 1 tasseta d'oli verge d'oliva
- Uns bitxos petitons "caiena"
- Sal
4 racions
Utensilis
Una cassoleta de fang.
Elaboració
Posarem l'oli en un bol de fang, i trinxarem a rodanxes els allets, esperant que comencin a enrossir.
Hi posarem seguidament el bitxo.
Hi afegirem després les gules prèviament descongelades.
Ho remenarem una petita estona, sense que es facin massa, ja que aleshores quedarien seques.
Hi afegirem una mica de sal, si cal.
Tamnbé podeu afegir-hi unes gambes pelades petitones.
5min
Notes
La base d'aquesta recepta, són les angules, però donat el preu en que estan actualment, hem d'optar a fer-ho amb gules.
Qui tingui la possibilitat de comprar-les, que no ho dubti pas, ja que el gust no té comparació.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3645 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.