Truita de ceba i botifarra negra
Categoria:
Ous i làctics
Tipus de plat: Truita
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 6 ous
- Sal
- 2 cebes mitjanes
- Oli
- Butifarra negra
4 racions
Elaboració
Pelar les cebes i tallales a juliana fina.
Amb una mica d'oli coure fins que estiguin tovetes i doradetes
Batre els ous amb sal
tallar la botifarra negra a rodanxes primes.
Fer la truita.
Si agrada si pot afegir un parell de culleradas de fesols
10min
Notes
Es pot menjar calenta o freda, encara que per mi es millor calenta
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2336 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.