Sopa de bolets i pollastre
Categoria:
Sopes i cremes
Tipus de plat: Sopa
Típica de: Espanya → Catalunya
Dieta: baixa en greixos
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 litre de brou d'au
- 450 grams de bolets variats
- 1 ceba gran
- 1 nap
- 4 grans d'all
- 1 c / p de farigola
- pebre negre
- 2 pits de pollastre
- all i Xile sec (molinet d'espècies)
- uns resquills de formatge parmesà (o un altre formatge ben curat)
- oli d'oliva
- oli de tòfona
- sal
4 racions
Elaboració
Pela i pica la ceba, els grans d'all i el nap. Posa l'olla al foc amb un raig d'oli d'oliva i pocha a foc lent la ceba, afegeix el nap a continuació i sal al gust. Quan comenci a estar tendre afegeix els alls picats i sofregeix un parell de minuts més.
Incorpora a continuació bolets pujant a mig foc, salpebrar de nou, afegeix la farigola, ofegar un parell de minuts i afegeix el brou, posa a foc fort i porta a ebullició. Quan comenci a bullir baixa el foc i deixar coure uns 20 minuts.
Mentrestant fes els pits de pollastre senceres a la planxa, amb all, Xile sec i sal (o amb les espècies que prefereixis), i recorda moderar el foc perquè es facin per dins i es torrin per fora.
Emplatat
Talla els pits de pollastre a rodanxes i disposa-les en el centre d'un plat fons gran, rega el pollastre amb la sopa de bolets, reparteix uns resquills de formatge i acaba deixant caure unes gotes d'oli de tòfona que perfumaran el plat i li proporcionarà un exquisit sabor.
40min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1142 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.