Estofat de cua de bou

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Dieta: hipocalòrica
Estació:

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 cue de bou tallada
  • 2 cebes de Figueres
  • 1 porro
  • 3 pastanagues
  • 4 patates
  • 2 tomàquets madurs
  • 250 ml d'oli
  • 5 cullerades de farina
  • Sal i pebre
  • 1 manat d'herbes
  • 1,5 l de brou de carn
  • 750 ml de vi negre

3 racions

Elaboració

Per començar, poseu el brou de carn i el vi negre en una cassola i deixeu-lo coure sense que arribi a bullir.
Mentrestant, en una paella amb una mica d'oli salteu les pastanagues, el porro i les cebes tot tallat ben petit.
A continuació, enfarineu la cua de bou i fregiu-la en una paella amb oli abundant fins que estigui dauradeta.
Tot seguit, afegiu les verdures saltades, la cua de bou, les patates pelades i esqueixades, els tomàquets tallats a quarts, el manat d'herbes, la sal i el pebre a la cassola del brou i el vi, i deixeu-ho coure al forn durant unes 4 hores i mitja. Al principi, poseu el forn a 200 graus i quan el suc comenci a bullir abaixeu-lo a 180 i deixeu-ho coure girant la cua de tant en tant.
Triturem totes les verdures amb el suc de la cocció ,fent una salsa molt fina
I ja per acabar, emplateu els talls de cua de bou, amb la salsa.

4h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1877 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: