Estofat de cua de bou
Categoria:
Carns
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Dieta: hipocalòrica
Estació: tardor hivern
Ingredients
- 1 cue de bou tallada
- 2 cebes de Figueres
- 1 porro
- 3 pastanagues
- 4 patates
- 2 tomàquets madurs
- 250 ml d'oli
- 5 cullerades de farina
- Sal i pebre
- 1 manat d'herbes
- 1,5 l de brou de carn
- 750 ml de vi negre
3 racions
Elaboració
Per començar, poseu el brou de carn i el vi negre en una cassola i deixeu-lo coure sense que arribi a bullir.
Mentrestant, en una paella amb una mica d'oli salteu les pastanagues, el porro i les cebes tot tallat ben petit.
A continuació, enfarineu la cua de bou i fregiu-la en una paella amb oli abundant fins que estigui dauradeta.
Tot seguit, afegiu les verdures saltades, la cua de bou, les patates pelades i esqueixades, els tomàquets tallats a quarts, el manat d'herbes, la sal i el pebre a la cassola del brou i el vi, i deixeu-ho coure al forn durant unes 4 hores i mitja. Al principi, poseu el forn a 200 graus i quan el suc comenci a bullir abaixeu-lo a 180 i deixeu-ho coure girant la cua de tant en tant.
Triturem totes les verdures amb el suc de la cocció ,fent una salsa molt fina
I ja per acabar, emplateu els talls de cua de bou, amb la salsa.
4h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1877 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.