Sardines en escabetx
Categoria:
Peixos i mariscos
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: tardor
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 kilo de sardines
- Farina
- Sal
- Oli
- Alls (una cabeça)
- 1 fulla de llaurer
- Pebre negre i vermell (no molt)
- Pimentó vermell
- Vinagre de vi (un vas)
- Aigua
- Branquillons de farigola
5 racions
Elaboració
Netegem les sardines, les enfarinem i previament salem la farina. Les posem a fregir amb oli ben calent on hi haurem posat una fulla de llaurer i 5 alls picats i reservem les sardines en una caçola de fang. A dins el mateix oli, li afegim els branquillons de farilola, 5 alls sense palar però si aixafats, 1 vas de vinagre de vi i un bon got d'aigua i bastant de pimentó vermell i la farigola que li deixa un sabor únic! Ho deixem coure uns minuts i ho retirem del foc i ho abocaquem tot a sobre les sardines. Si no queden cobertes, afegir-hi una mica d'aigua i/o una mica més d'oli.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1140 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.