Fettuccine amb pernil, espàrrecs verds i crema
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Espanya → Catalunya i Italia
Dieta: baixa en greixos
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 375 g de pasta (fettuccine, en aquest cas)
- 1 Manat d’espàrrecs verds
- 75 g de Pernil salat
- Mitja ceba
- Oli d'oliva
- Un got de vi blanc
- Sal
3 racions
Elaboració
En una paella ampla, hi posem a coure la ceba tallada a trossos.
Abans que agafi color hi afegim el vi i deixem que s’evapori.
Si quan el vi s’ha evaporat la ceba encara no és tova, hi anem afegint aigua fins que no estigui ben cuita.
Mentre, rentem els espàrrecs, posem una olla al foc amb aigua freda i quan arrenqui el bull els hi posem.
Els deixem coure fins que quedin tous.
Els escorrem, tallem a trossets i guardem unes quantes puntes.
Passem pel minipimer els espàrrecs tallats a trossets i la ceba amb tot el seu suquet fins a obtenir una crema.
En la mateixa paella on hem cuit la ceba, hi fregim una miqueta el pernil (amb un rajolí d’oli si cal).
Hi Afegim la crema d’espàrrecs, i les puntes d’espàrrecs que hem guardat. Comprovem si està bé de sal.
Deixem que faci xup xup un parell de minuts i apaguem el foc.
Coem la pasta, el temps indicat en el paquet. Dos minuts abans de que estigui feta tornem a encendre el foc de la paella.
Escorrem la pasta i l'aboquem a la paella amb la crema. Remenem i emplatem.
20min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1570 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.